In tigaia cu ulei incins se pun la calit ceapa taiata julien,morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari,ardeiul la fel julien,ciupercile feliate,usturoiul zdrobit si rosiile;se lasa sa fiarba inabusit 5-6 min.dupa care se adauga ficateiii curatati si spalati si vinul;se rastoarna totul intr-un vas de yena si se da la cuptor 15-20min;se condimenteaza si se serveste cu piure de cartofi si salata.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii