autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

FICATEI CU USTUROI

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
-500g ficatei de pasare, -3-4 linguri de ulei, -2 catei de usturoi, -cateva felii de lamaie, -175 ml vin alb sec, -o legatura de marar, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ficateii, se lasa la scurs si apoi se pun la prajit intr-un vas cu ulei. Cand ficateii incep sa se rumeneasca se adauga usturoiul taiat, feliile de lamaie si vinul.Se lasa la fiert in vasul acoperit cu capac circa 10 min.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se ia de pe foc si se adauga mararul taiat marunt.
O mancare usoara , rapida, economica ..........si foarte buna.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI CU USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei cu pasta de usturoi

Ficatei cu pasta de usturoi

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ficatei de pui cu usturoi

Ficatei de pui cu usturoi

Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Flori de piatra, mie imi place tare mult mararul si sunt preparate la care merge tare bine. Multumesc pentru aprecieri.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Exact asa pregatesc si eu, este perfect, mai ales cu marar.Exact asa gandesc si eu: o mancare usoara, rapida, economica si foarte buna. (nota de 5 stele)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -500g ficatei de pasare
  • -3-4 linguri de ulei
  • -2 catei de usturoi
  • -cateva felii de lamaie
  • -175 ml vin alb sec
  • -o legatura de marar
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Flori de piatra, mie imi place tare mult mararul si sunt preparate la care merge tare bine. Multumesc pentru aprecieri.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de brozbe