Se spala ficateii, se lasa la scurs si apoi se pun la prajit intr-un vas cu ulei. Cand ficateii incep sa se rumeneasca se adauga usturoiul taiat, feliile de lamaie si vinul.Se lasa la fiert in vasul acoperit cu capac circa 10 min.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se ia de pe foc si se adauga mararul taiat marunt.
O mancare usoara , rapida, economica ..........si foarte buna.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii