se spala ficatei, se curata si se lasa la scurs; intr- cratita se pune ulei, ceapa taiata marunt dupa care se adauga ficatei sepune capacul si se lasa la innabusit amestecind usor. Se pune piper, sare si delikat, se adauga o cana de apa si se baga la cuptor cam 15 minute. Se scoate cratita se pune paharul de vin rosu si se mai lasa sa scada. Se serveste cu piure de cartofi.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii