Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt, pasta de ardei, mazarea( vi-o recomand pe cea care se vede in imagine ca este foarte cruda), morcovii si 1/2 cana cu apa sau supa. Potrivim de sare si piper, acoperim cratita si lasam sa fiarba incet.
Incingem ulei intr-o tigaie si adaugam ficateii care au fost spalati si zvantati inainte.Ii prajim bine pe ambele parti fara sa punem sare pe ei ( sa nu se intareasca).
Cand sunt fripti si mazarea si morcovii fierti, adaugam patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii