Ficăţeii se spală bine. Într-o tigaie de teflon se pune o lingură de unt. Se adaugă apoi ficăţeii şi piper după gust. Se lasă ficăţeii 2-3 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni puţin. Se adaugă în tigaie o ceaşcă de apă şi o ceaşcă de vin. Se întorc ficăţeii la câteva minute până când se evaporă tot lichidul. Se adaugă sare, usturoi şi mărarul tocat, se opreşte focul se lasă tigaia acoperita 5 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii