autor:

nicolae hasegan

» » Aperitive

Ficatei de pui cu sos de lapte

Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1 caserola de ficatei, 200 ml lapte, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficateii se spala, se zvanta si se pun la prajit in ulei incins. Se acopera pentru ca stropesc abundent.
Dupa ce s-au prajit pe ambele parti se toarna laptele si se pune sarea.
Se lasa sa fiarba descoperiti pana cand sosul scade si capata o usoara consistentza.
Sunt foarte gustosi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat.

6 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola de ficatei
  • 200 ml lapte
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal