autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Ficatei pane cu piure de cartofi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
500 g ficatei, 700 g cartofi, 1-2 oua, 100g faina, 100 ml ulei, 1 linguta unt, 70 ml lapte, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.
Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit laptele.
Ficateii se servesc calzi alaturi de piureul de cartofi si se sareaza numai in momentul servirii.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu carnati si vinete

Friptura de porc cu carnati si vinete

Asezam toate ingredientele in tava,punem ulei,condimente,o cana de apa si...gata,punem tava in cuptor

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vitel cu varza in vasul roman

Vitel cu varza in vasul roman

In primul rand dam carnea de vitel cu mustar dupa care o punem in vin cu condimente dorite(piper

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Hmm,ce bine arata,imi plac foarte mult...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Delicios. Rapid si buuuunnnnn!!!!

    • Fara foto

      Michael , 10 ianuarie 2010

      Ficateii de pui pané sunt deliciosi. Eu nu ii spal cu apa, ii las cateva minute in lapte rece, apoi ii scurg, ii dau prin faina si ou batut cu putina sare, apoi iar prin faina si iar prin ou batut, si ii prajesc la foc mai iute. Astfel stratul de ou si faina va fi ceva mai gros, ficateii raman fragezi inauntru iar culoarea produsului final va fi galben-aurie, nu maro, ca in fotografia nr. 1! Mentionez ca ficateii de pui pot fi sarati chiar si de la inceput, fiind foarte fragezi, ei nu se vor intari. Doar la ficatul de vita sau de porc trebuie sa avem mai mare grija cu sarea!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      Arata foarte bine,nu am facut niciodata ficatei pane,doar prajiti.Merita incercati,sigur sunt deliciosi.Felicitari.

    • Fara foto

      angy , 09 ianuarie 2010

      probabil sunt deliciosi!nu am preparat niciodata,dar cu prima ocazie au sa ajunga pe masa pane!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Foarte bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      sunt foarte gustosi ficateii!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      mmmmmmmm ce interesant ca o omleta foarte gustosi ,o sa fac si eu zilele astea

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada Laura