autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ficatei rapizi

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
500 gr ficatei pasare, 100 ml ulei, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute pe o parte apoi se intorc si se sareaza. Se mai lasa 5 minute la prajit.
Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei rapizi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca

Cum stim cu totii, foarte frecvent ne raman albusurile dupa ce facem ceva prajitura sau tort la care

30 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Ficatei cu kaiser la cuptor

Ficatei cu kaiser la cuptor

Se spala ficateii, se lasa la scurs. Se pun intr-un vas, se stropesc cu cateva picaturi de ulei si

2 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Deliciosi

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Simpli si foarte deliciosi,mai ales cu mamaliga si cu mujdei de usturoi......

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Sunt deliciosi...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Pentru ca ficateii sa ramana fragezi se sareaza numai dupa ce s-au prajit. Altfel se intaresc . Se pot servi ci o garnitura linga ei...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Foarte gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ficatei pasare
  • 100 ml ulei
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Deliciosi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan cu susan