Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Baconul se taie in feliute cat mai subtiri.
Intindem feliile de bacon in care rulam cate un ficatel , apoi prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca ruloul.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu putina untura sau unt si asezam rulourile cu ficatei.Asezonam bine rulourile apoi un mar il taiem felii pe care le punem intre rulourile cu ficatei.
Deasupra punem putin ulei si cu vinul stropim ficateii.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit sa se rumeneasca ficateii si baconul.
Din maioneza, mustar, usturoi ,piper si smantana preparam un sos cu care vom servi ficateii.
Dupa ce sunt rumeniti bine ficateii ii servim cu cartofi natur si sosul dinainte pregatit.
Ficateii se pot servi reci fara garnitura, ca aperitiv.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii