Spalati si curatati ficatii, ii taiati in 3-4 bucati si ii puneti intr-un recipient in care ati pus laptele, timp de cel putin 1 ora.
Incingeti untul/uleiul.
Scoateti ficatii pe prosoape de hartie sa se scurga putin si ii condimentati cu piper proaspat macinat si putina sare pe partea de sus.
Ii puneti in tigaie cu partea condimentata in jos si acum condimentati si partea de sus.
Ii prajiti cateva minute pe fiecare parte la foc mediu pana ce prinde o culoare aurie. Adaugati vinul si lasati sa se evapore.
Daca va plac mai roz in interior ii scoateti dupa 2-3 minute.
Ii scoateti pe o farfurie si acoperiti cu folie de aluminium 2 minute apoi ii puteti servi.
Am servit cu piure de cartofi cu usturoi si legume sotate + mujdei de usturoi separat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii