blat 1:se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat ca de paine care se intinde cu sucitorul si se aseaza in tava peste se aseaza blatul 2:care se face din albusele batute spuma cu zaharul ,cand albusele sunt batute bine se amesteca galbenusele si nuca macinata.Se dau la cuptor pt cca.20 de minute timp in care se bat cele 2 albuse ramase de la blat 1 cu 4 linguri de zahar si linguritza de lamaie se scoate prajitura din cuptor inainte sa fie coapta de tot se intinde spuma si se mai da la cuptor la foc mic pana se usuca bezeaua si prinde o usoara culoare maronie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii