Zaharul se freaca cu untul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, coaja de lamaie rasa, romul, sarea, nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se lasa 30 minute la rece. Din acest aluat se formeaza niste figurine sub forma de iepurasi, oite si oua. Pentru ca nu am avut forme, am cautat de internet planse de colorat, le-am scos la imprimanta, le-am decupat si asa am facut figurinele pe care o sa le vedeti in poza. Dupa ce le-ati modelat, figurinele se asaza pe o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor pentru 20-25 minute. Dupa ce se racesc se decoreaza.
Iepurasii se imbraca in frisca, apoi se pune nuca de cocos alba la suprafata.
Folositi bomboanele colorate pentru ochi si nasuc, iar mustatile le faceti din covrigei.
Oitele se imbraca si ele in frisca, iar ochii si gura se fac din frisca amestecata cu cacao. Ouale la fel, se pune frisca prima, apoi nuca de cocos si pentru a le \"vopsi\" folositi bomboanele colorate, pe care le asezati una langa alta. Se asaza pe un platou, peste care presarati nuca de cocos verde, pentru a imita iarba. Pofta mare si PASTE FERICIT!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii