Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.
Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.
Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.
Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.
La jumătatea timpului se întorc.
Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii