File de cod gratinat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
File de cod gratinat

Ingrediente

  • 4 fileuri de cod,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • 1 ou mare,
  • 4 linguri lapte,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri cașaval ras,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • feliuțe de lămâie.

Mod de preparare

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.

Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.

Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.

Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.

Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.

Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.

La jumătatea timpului se întorc.

Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor