File de crap la cuptor cu saramura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
File de crap la cuptor cu saramura

Ingrediente

  • 1 crap mare,
  • 5 rosii,
  • 3 ardei grasi,
  • usturoi,
  • ardei iute,
  • busuioc si patrunjel proaspat.

Mod de preparare

Dupa ce a fost curata si spalat bine crapul se fileteaza ,apoi se portioneaza se condimenteaza si se da la cuotorul inchins la 180 grade cca 30 - 40 min. Rosiile si ardeii se coc si ele, apoi se curata de pielita si se zdrobesc impreuna cu usturoiul si ardeiul iute la care se adauga putin ulei de masline plus patrunjelul si busuiocul verde. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise