autor:

Guedri Adelina

» » Mancaruri cu peste

File de merluciu pane cu legume

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 septembrie 2012

Ingrediente
500g file de merluciu, 500g legume asortate (morcovi, mazare, conopida, varza de bruxelles, brocoli), 1 ou, pesmet, faina, unt, sare, piper, 3 lingurite smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele in compozitie si il dam prin pesmet si il punem la prajit. Intre timp pregatim sosul pentru peste: adaugam 3 lingurite de smantana, sare si 5 lingurite de apa si amestecam pana se omogenizeaza. Cand legumele s-au fiert le strecuram de apa si adaugam peste ele putin unt si sare. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu pane cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Platica si caras cu sos la tava

Platica si caras cu sos la tava

Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ardeiul se taie fideluta,

8 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2012

    Gustos si sanatos !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g file de merluciu
  • 500g legume asortate (morcovi
  • mazare
  • conopida
  • varza de bruxelles
  • brocoli)
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • unt
  • sare
  • piper
  • 3 lingurite smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

24 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu afumatura

Se alege fasolea si se pune de seara in apa calda. A doua zi se pune la fiert in apa rece. Cand da

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME