Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca.
Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati.
Luam prima bucata de hartie.
Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie.
Presaram sare, piper si busuioc.
Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi.
Impachetam usor pestele. La fel procedam si cu cealalta bucata.
Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.
Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii