Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet.
Prajim pe ambele parti in putin ulei de masline.
Calim ceapata tocata marunt si 3 catei de usturoi taiati feliute,dupa care adaugam spanacul si 1/2 pahar apa si le lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.
Condimentam cu sare dupa gust.
Rosia decojita o taiem marunt,la fel si 2 catei de usturoi si ii calim intr-o lingura ulei de masline.
Condimentam cu busuioc.
Asezam o felie de peste,peste punem spanacul,a doua felie de peste si rosiile usturoiate.
Pofta Buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii