Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet.
Prajim pe ambele parti in putin ulei de masline.
Calim ceapata tocata marunt si 3 catei de usturoi taiati feliute,dupa care adaugam spanacul si 1/2 pahar apa si le lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.
Condimentam cu sare dupa gust.
Rosia decojita o taiem marunt,la fel si 2 catei de usturoi si ii calim intr-o lingura ulei de masline.
Condimentam cu busuioc.
Asezam o felie de peste,peste punem spanacul,a doua felie de peste si rosiile usturoiate.
Pofta Buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii