Spanacul se curata,se spala si se opareste.Dupa racire se lasa la scurs,apoi se toaca marunt si se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare, piper, busuioc, nucsoara si zeama de lamaie dupa gust.
Fileurile de peste se spala,se zvanta foarte bine, se umplu cu compozitia de spanac,se impacheteaza bine,se prind cu scobitori ,se aseaza intr-un vas de yena,se toarna peste rulouri suc de rosii sau rosii tocate marunt dupa gust si se dau la cuptor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii