Spanacul se curata,se spala si se opareste.Dupa racire se lasa la scurs,apoi se toaca marunt si se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare, piper, busuioc, nucsoara si zeama de lamaie dupa gust.
Fileurile de peste se spala,se zvanta foarte bine, se umplu cu compozitia de spanac,se impacheteaza bine,se prind cu scobitori ,se aseaza intr-un vas de yena,se toarna peste rulouri suc de rosii sau rosii tocate marunt dupa gust si se dau la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii