Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute se scoate si se pune pe gratar
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi, se pun la fiert cu sare, piper si ulei de masline. Cand sunt aproape fierti se pune si mararul. Pentru servire se scot pe o farfurie fierbinti si se pune cascaval ras pe deasupra. Langa se pune si pestele.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii