autor:

ANCA

» » Mancaruri cu peste

File de peste umplut

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 decembrie 2009

Ingrediente
8 file de peste, 2 fire de praz/ceapa verde, 1 ardei gras, 1 morcov, 2 rosii, 1 lingura pesmet, 3-4 linguri ulei, 1 lamaie, sare,piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Toaca marunt ceapa,ardeiul,rosiile decojite.
Da morcovul prin razatoare.Caleste legumele in ulie,si lasa-le sa fiarba.Inainte de a stinge focul,presara pesmet apoi sare,piper,patrunjel tocat marunt.
Dupa ce s-a racit,pune patru fileuri de peste umplele cu legume apoi celelalte patru bucati deasupra,si stropeste-le cu ulei si lamaie.
Pune-le la cuptor 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 file de peste
  • 2 fire de praz/ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 lingura pesmet
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de perisoare de peste