autor:

firica petre

» » Mancaruri cu carne

File de porc Acapulco

Autor: firica petre (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: firica petre (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2011

Ingrediente
Muschi file de porc,ceapa,usturoi,ardei gras rosu,ardei iute,vin rosu,sos de rosi,worcestshire,ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

din muschiuletul de porc taiem 2 fileuri groase de un centimetru si il punem in tigaia incinsa in prealabil cu putin ulei.Ceapa si ardeiul gras se taie julien.Ardeiul iute se curata de samburi si se fac cateva fasiute pe lung,ciupercile le taiem rondele.Toate aceastea se adauga in tigaie dupa aproximativ 12 min si se mai lasa pana ceapa capata o culoare aurie.Adaugam ardeiul iute si cateva rondele de usturoi,worcestshire,sosul de rosii,sare piper si stropim cu un vin rosu de calitate.Mai lasam sa scada sosul si preparatul nostru e gata.

va doresc pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc Acapulco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Imi plac retetele tale ,sunt delicioase si se pregatesc rapid !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 februarie 2011

    Arata foarte imbietor.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Imi place yumi,yumi...si e usor si rapid de gatit. *****

Dificultate

Medie

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • Muschi file de porc,ceapa,usturoi,ardei gras rosu,ardei iute,vin rosu,sos de rosi,worcestshire,ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de firica petre
Pui Panzanella

Pui Panzanella

Pieptul de pui si legumele se taie julien,apoi in tigaia incinsa cu putin ulei se calesc legumele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Salata Primavera

Salata Primavera

varza alba si rosie se toaca marunt,sunca,se adauga sunca,mozarella si rosiile taiate cubulete potrivite.Farfalele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Penne Panzanella

Penne Panzanella

Intr-un vas se pun pennele la fiert,intre timp in tgaia incinsa cu putin ulei de maslione prajim

4 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac retetele tale ,sunt delicioase si se pregatesc rapid !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar