din muschiuletul de porc taiem 2 fileuri groase de un centimetru si il punem in tigaia incinsa in prealabil cu putin ulei.Ceapa si ardeiul gras se taie julien.Ardeiul iute se curata de samburi si se fac cateva fasiute pe lung,ciupercile le taiem rondele.Toate aceastea se adauga in tigaie dupa aproximativ 12 min si se mai lasa pana ceapa capata o culoare aurie.Adaugam ardeiul iute si cateva rondele de usturoi,worcestshire,sosul de rosii,sare piper si stropim cu un vin rosu de calitate.Mai lasam sa scada sosul si preparatul nostru e gata.
va doresc pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii