autor:

firica petre

» » Mancaruri cu carne

File de porc Acapulco

Autor: firica petre (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: firica petre (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2011

Ingrediente
Muschi file de porc,ceapa,usturoi,ardei gras rosu,ardei iute,vin rosu,sos de rosi,worcestshire,ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

din muschiuletul de porc taiem 2 fileuri groase de un centimetru si il punem in tigaia incinsa in prealabil cu putin ulei.Ceapa si ardeiul gras se taie julien.Ardeiul iute se curata de samburi si se fac cateva fasiute pe lung,ciupercile le taiem rondele.Toate aceastea se adauga in tigaie dupa aproximativ 12 min si se mai lasa pana ceapa capata o culoare aurie.Adaugam ardeiul iute si cateva rondele de usturoi,worcestshire,sosul de rosii,sare piper si stropim cu un vin rosu de calitate.Mai lasam sa scada sosul si preparatul nostru e gata.

va doresc pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc Acapulco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciolan

Sarmale cu ciolan

Varza proaspata se opareste intreaga in apa in care se pune putin otet, pana frunzele se inmoaie

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Imi plac retetele tale ,sunt delicioase si se pregatesc rapid !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 februarie 2011

    Arata foarte imbietor.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Imi place yumi,yumi...si e usor si rapid de gatit. *****

Dificultate

Medie

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • Muschi file de porc,ceapa,usturoi,ardei gras rosu,ardei iute,vin rosu,sos de rosi,worcestshire,ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de firica petre
Pui Panzanella

Pui Panzanella

Pieptul de pui si legumele se taie julien,apoi in tigaia incinsa cu putin ulei se calesc legumele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Salata Primavera

Salata Primavera

varza alba si rosie se toaca marunt,sunca,se adauga sunca,mozarella si rosiile taiate cubulete potrivite.Farfalele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Penne Panzanella

Penne Panzanella

Intr-un vas se pun pennele la fiert,intre timp in tgaia incinsa cu putin ulei de maslione prajim

4 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac retetele tale ,sunt delicioase si se pregatesc rapid !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Tocanita de vitel ca la mama acasa