autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

File de porc cu ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Ingrediente
1 kg file de porc, 1 borcan ciuperci taiate, 200 ml smantana, 2-3 cepe mici verzi, 4 catei usturoi, 1 lingura mustar iute, patrunjel verde, 50 ml lapte, 50 g unt, sare, piper, 1 lingura pasta gogosari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul de snitele.Apoi se asezoneaza pe ambele parti si se dau la rece pentru macar 30 minute.
Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti.Se iau de pe gratar si se pastreaza la cald.
Cepele se taie marunt si se calesc in putin unt.Adaugam peste ele ciupercile taiate , mustarul , usturoiul pisat si laptele. Amestecam bine si adaugam bucatile de gratar prajite.Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa sa fiarba bine carnea.
Cand aceasta este fiarta adaugam smantana groasa si patrunjelul verde tocat.
Fileul il servim cu cartofi piure sau cu orez si cu salata de castraveti.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Prepararea garniturii: Intr-o cratita puneti 1 lingura de ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 03 martie 2015

    Ok...astept !

  • Fara foto

    Gianna Nevel , 01 martie 2015

    inca e pe foc.....verdictul dupa ora 14....hihihihi

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Un deliciu...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Arata ft bine,felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Arata grozav..si cred ca are un gust pe masura...felicitari pt reteta!!!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Un deliciu.Ornamentul cu cartofi piure e suuuuper!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

      Yammmmmm,ce bun.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

      Foarte gustos! Si arata grozav.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita umplut