Ingrediente
1 kg file de porc, 1 borcan ciuperci taiate, 200 ml smantana, 2-3 cepe mici verzi, 4 catei usturoi, 1 lingura mustar iute, patrunjel verde, 50 ml lapte, 50 g unt, sare, piper, 1 lingura pasta gogosari
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti.Se iau de pe gratar si se pastreaza la cald.
Cepele se taie marunt si se calesc in putin unt.Adaugam peste ele ciupercile taiate , mustarul , usturoiul pisat si laptele. Amestecam bine si adaugam bucatile de gratar prajite.Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa sa fiarba bine carnea.
Cand aceasta este fiarta adaugam smantana groasa si patrunjelul verde tocat.
Fileul il servim cu cartofi piure sau cu orez si cu salata de castraveti.
Pofta mare !
vera (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010
Arata ft bine,felicitari!
licu pop (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
Arata grozav..si cred ca are un gust pe masura...felicitari pt reteta!!!
husni (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
Un deliciu.Ornamentul cu cartofi piure e suuuuper!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010
Yammmmmm,ce bun.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010
Foarte gustos! Si arata grozav.