autor:

cristina

» » Paste si pizza

File de porc cu paste si sos de verdeata

Autor: cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
600 g file, sare piper, 2 linguri ulei, 2 cepe, 7-8 fire patrunjel, 1/2 legatura busuioc, 1 legatura ceapa verde, 50 g miez de nuca, 125 ml vin alb, 250 g smantana, 1-2 linguri faina, 300 g spaghete

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Condimentati carnea si prajiti-o in ulei incins,apoi lasati-o la foc potrivit sa se mai patrunda timp de 20 min.

Curatati si tocati ceapa,verdeata si miezul de nuca.

Scoateti carnea din tigaie inveliti-o in folie de aluminiu ,caliti ceapa in grasimea din tigaie,stingeti-o cu vin si smantana,fierbeti acest sos la care adaugati cele 2 linguri de faina.Adaugati verdeata si nucile tocate,condimentati,lasati 10 min sa se patrunda.

Fierbeti in apa sarata pastele,scurgeti-le,treceti-le pe sub jet de apa rece,lasati-le sa se scurga.

Taiati felii carnea,aranjati-o pe farfurie impreuna cu sosul si pastele,ornati cu verdeata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu paste si sos de verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu ciocolata

Paste cu ciocolata

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand

2 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Gnocchi de branza in sos de ciuperci

Gnocchi de branza in sos de ciuperci

In robotul de bucatarei punem toate ingredientele ptr gnocchi amestecam bine si transferam intr-o

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Este o reteta inedita pt mine, branza albastra e cea cu mucegai, nu cred ca mi-ar placea. Sosul de br. albastra se gaseste gata preparat sau trebuie preparat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Bun de tot.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Bun,bun,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 600 g file
  • sare piper
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 7-8 fire patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50 g miez de nuca
  • 125 ml vin alb
  • 250 g smantana
  • 1-2 linguri faina
  • 300 g spaghete

Raporteaza reteta

Retete
de cristina
Pui fraged la cuptor

Pui fraged la cuptor

Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati

11 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Prajitura cu nes

Prajitura cu nes

Blatul: se bat albusurile cu zaharul spuma tare,se adauga galbenusurile ,faina mestecand cu o lingura

23 voturi    14 comentarii
2h
Prajituri
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga

14 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este o reteta inedita pt mine, branza albastra e cea cu mucegai, nu cred ca mi-ar placea. Sosul de br. albastra se gaseste gata preparat sau trebuie preparat.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne