Condimentati carnea si prajiti-o in ulei incins,apoi lasati-o la foc potrivit sa se mai patrunda timp de 20 min.
Curatati si tocati ceapa,verdeata si miezul de nuca.
Scoateti carnea din tigaie inveliti-o in folie de aluminiu ,caliti ceapa in grasimea din tigaie,stingeti-o cu vin si smantana,fierbeti acest sos la care adaugati cele 2 linguri de faina.Adaugati verdeata si nucile tocate,condimentati,lasati 10 min sa se patrunda.
Fierbeti in apa sarata pastele,scurgeti-le,treceti-le pe sub jet de apa rece,lasati-le sa se scurga.
Taiati felii carnea,aranjati-o pe farfurie impreuna cu sosul si pastele,ornati cu verdeata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii