autor:

zana b.

» » Fripturi

File de porc cu sos de coacaze

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
500g file de porc,6 linguri de unt topit,500g cartofi noi foarte mici,sare,piper,250ml supa,2 linguri jeleu coacaze,1 lingura amidon

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o prajim in 3 linguri de unt pe o parte si pe alta pana se rumeneste.In restul de unt prajim cartofii pana devin crocanti;condimentam cu sare si piper.Carnea o scoatem din tigaie ,o saram ,o piperam,si o pastram la cald.Peste untul ramas in tigaie de la prajirea carnii turnam supa,amidonul amestecat cu putina apa rece si jeleul de coacaze si fierbem cateva minute.Condimentam sosul cu sare si piper .
Servim fileurile de porc alaturi de cartofii prajiti si sosul de coacaze.Se orneaza cu arpagic.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos de coacaze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulou de peste cu garnitura de legume

Rulou de peste cu garnitura de legume

Taiem fileurile in doua pe lungimea lor si le batem ca pe snitele. Le umplem cu ciuperci ,cascaval

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Ficatei rapizi

Ficatei rapizi

Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g file de porc,6 linguri de unt topit,500g cartofi noi foarte mici,sare,piper,250ml supa,2 linguri jeleu coacaze,1 lingura amidon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc in crusta de susan