autor:

zana b.

» » Fripturi

File de porc cu sos de coacaze

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
500g file de porc,6 linguri de unt topit,500g cartofi noi foarte mici,sare,piper,250ml supa,2 linguri jeleu coacaze,1 lingura amidon

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o prajim in 3 linguri de unt pe o parte si pe alta pana se rumeneste.In restul de unt prajim cartofii pana devin crocanti;condimentam cu sare si piper.Carnea o scoatem din tigaie ,o saram ,o piperam,si o pastram la cald.Peste untul ramas in tigaie de la prajirea carnii turnam supa,amidonul amestecat cu putina apa rece si jeleul de coacaze si fierbem cateva minute.Condimentam sosul cu sare si piper .
Servim fileurile de porc alaturi de cartofii prajiti si sosul de coacaze.Se orneaza cu arpagic.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos de coacaze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura se pregateste astfel: Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta, piper, busuioc

7 voturi    0 comentarii
8h
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g file de porc,6 linguri de unt topit,500g cartofi noi foarte mici,sare,piper,250ml supa,2 linguri jeleu coacaze,1 lingura amidon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui cu susan