Mai intai pregatim semintele(ele pot fi cumparate de la nutline,neprajite).Se amesteca impreuna si se zdrobesc la mixer,dar cu atentie sa nu le facem pudra.Se pun apoi intr-o farfurie si se amesteca impreuna cu pesmetul.Separat se bat oualele in alta farfurie,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de carne se trece mai intai prin ou,apoi prin seminte si pesmet,dupa care se pune carnea la prajit in ulei,intr-o tigaie.Se rumenesc frumos pe ambele parti.
Se sevesc alaturi de cartofi natur cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii