Se incinge uleiul in tigaie, se rumeneste muschiuletul de porc pe toate partile si se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga firele de cimbru si rozmarin si catelul de usturoi zdrobit si se mai lasa 5 minute.
Se scoate din tigaie si se pune pe o tava si se introduce la cuptor.
Se lasa circa 45 minute, la o temperatura medie , pentru a se fragezi bine, stropindu-l cu sosul din tava.
Pentru crusta- intr-un castron se freaca 150g unt cu un praf de sare pana se face spuma. Se adauga frunzulite de cimbru si rozmarin rupte de pe ramurele, boabele de piper zdrobite grosier si se amesteca bine.
Se unge friptura cu acest amestec si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, pentru a se rumeni frumos.
Se serveste cu garnitura preferata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii