Intr-o tigaie mai mare se topeste untul cu uleiul de masline in care se caleste ceapa pana se inmoaie.Se adauga fileurile si se frig pe ambele parti pana s-au rumenit bine.Se adauga caperele,boabele de piper si vinul si se lasa sa fiarba in clocot circa 2 minute.Se da focul mai mic si se toarna amestecand,frisca nebatuta,se aduce la temperatura de fierbere si apoi se lasa la foc mic sa mai fiarba circa 10-15 minute,pana ce carnea s-a patruns bine.Se serveste cu crtofi noi si slata de cruditati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii