FILE DE PORC IN VIN ROSU

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 salote taiate rondele subtiri(se pote folosi si ceapa rosie)
  • 4 fileuri a 130g fiecare(sau pulpa)
  • sare dupa gust
  • 2 linguri capere
  • 1 lingurita boabe de piper colorate
  • 3 linguri vin rosu
  • 300ml frisca nebatuta(29-35 % grasime,La Dorna)

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare se topeste untul cu uleiul de masline in care se caleste ceapa pana se inmoaie.Se adauga fileurile si se frig pe ambele parti pana s-au rumenit bine.Se adauga caperele,boabele de piper si vinul si se lasa sa fiarba in clocot circa 2 minute.Se da focul mai mic si se toarna amestecand,frisca nebatuta,se aduce la temperatura de fierbere si apoi se lasa la foc mic sa mai fiarba circa 10-15 minute,pana ce carnea s-a patruns bine.Se serveste cu crtofi noi si slata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise