File de vitel cu sos de ceapa si rosii

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
File de vitel cu sos de ceapa si rosii

Ingrediente

  • 1- 1,2 kg file de vitel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 1-2 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei de masline.

Carnea de vitel o taiem fileuri potrivite pe care le asezonam pe ambele parti .

Peste ceapa verde adaugam pasta de ardei , apoi fileurile de vitel si le perpelim 2-3 minute pe toate partile.

Rasturnam cuburile de rosii peste carnea de vitel, adaugam foaia de dafim si apa cat sa acopere toata carnea.

Lasam sa fiarba la foc mic cam o ora si jumatate pina carnea este patrunsa. Asa imi place mie carnea aceasta.

Cand sunt gata fileurile, le servim alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

O mancare usor de facut dar foarte gustoasa....nu te mai saturi de ea.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/06/file-de-vitel-cu-sos-de-ceapa-si-rosii.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta