Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei de masline.
Carnea de vitel o taiem fileuri potrivite pe care le asezonam pe ambele parti .
Peste ceapa verde adaugam pasta de ardei , apoi fileurile de vitel si le perpelim 2-3 minute pe toate partile.
Rasturnam cuburile de rosii peste carnea de vitel, adaugam foaia de dafim si apa cat sa acopere toata carnea.
Lasam sa fiarba la foc mic cam o ora si jumatate pina carnea este patrunsa. Asa imi place mie carnea aceasta.
Cand sunt gata fileurile, le servim alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
O mancare usor de facut dar foarte gustoasa....nu te mai saturi de ea.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/06/file-de-vitel-cu-sos-de-ceapa-si-rosii.html
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii