Carnea se trece prin masina de tocat de 2 ori,impreuna cu franzela muiata o clipa in apa rece si stoarsa bine si cu ceapa tocata si calita,2 minute ,cu 2 linguri de untdelemn.La tocatura se adauga ouale crude ,condimentele si sarea.Tocatura se amesteca bine ca sa fie ca o pasta.O tava lunga si ingusta de cca 35/6 cm (ca rulada sa aiba impreuna cu ouale fierte,asezate la mijloc,un diametru de 7-8 cm),se unge bine cu undelemn si tocatura se intinde uniform in ea.De-a lungul tocaturii se face cu mina un sant in care se introduc ouale fierte,curatate si asezate cap la cap (sa ramana un strat de 2 cm de tocarura dedesupt).Tocatura se uneste deasupra lor,i se da forma de salamsi,apoi se unge cu untdelemn.Se da la cuptorul bine incins 20 minute,ca sa formeze o crusta la suprafata;apoi focul se reduce si se lasa rulada sa se coaca cca o ora ,pina se rumeneste frumos.Fileul se serveste cald sau rece.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii