Curatam cepele si le taiem in cubulele mici. Le punem in tigaia cu ulei cald si le calim bine pina se inmoaie, adaugind dupa aceea otetul balsamic si lasindu-l sa se evapore. Adaugam si apa. Daca e prea putina sau a scazut in timp ce fierbea mai punem cite un pic pentru ca ceapa trebuie sa stea in umed sa fiarba. Luam zaharul si completam reteta, un pic de sare si lasam sa fiarba la foc domol cu un capac deasupra. E gata cind ceapa e complect fiarta si continutul a scazut. Separat pe un grill, tonul il coacem pe o parte si pe alta. Nu trebuie sa fie lasat foarte mult ca sa nu se usuce prea tare. Se sareaza si se pirereaza. Pe o farfurie punem ,,un pat'' de ceapa in acru-dulce di deasupra tonul de la grill. O alta lingura de ceapa in acru-dulce se pune si pe deasupra tonului. Se serveste imediat. Pofta buna!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii