Curatam cepele si le taiem in cubulele mici. Le punem in tigaia cu ulei cald si le calim bine pina se inmoaie, adaugind dupa aceea otetul balsamic si lasindu-l sa se evapore. Adaugam si apa. Daca e prea putina sau a scazut in timp ce fierbea mai punem cite un pic pentru ca ceapa trebuie sa stea in umed sa fiarba. Luam zaharul si completam reteta, un pic de sare si lasam sa fiarba la foc domol cu un capac deasupra. E gata cind ceapa e complect fiarta si continutul a scazut. Separat pe un grill, tonul il coacem pe o parte si pe alta. Nu trebuie sa fie lasat foarte mult ca sa nu se usuce prea tare. Se sareaza si se pirereaza. Pe o farfurie punem ,,un pat'' de ceapa in acru-dulce di deasupra tonul de la grill. O alta lingura de ceapa in acru-dulce se pune si pe deasupra tonului. Se serveste imediat. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii