autor:

claudia

» » Mancaruri cu peste

Filet de ton pe pat de ceapa in acru-dulce

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 mai 2011

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 4 filete de ton proaspat taiate un pic grosolan, , 5 cepe mari rosii,, 1 paharel otet balsamic, , 1 paharel apa, , 3-4 linguri zahar,, sare,, piper, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam cepele si le taiem in cubulele mici. Le punem in tigaia cu ulei cald si le calim bine pina se inmoaie, adaugind dupa aceea otetul balsamic si lasindu-l sa se evapore. Adaugam si apa. Daca e prea putina sau a scazut in timp ce fierbea mai punem cite un pic pentru ca ceapa trebuie sa stea in umed sa fiarba. Luam zaharul si completam reteta, un pic de sare si lasam sa fiarba la foc domol cu un capac deasupra. E gata cind ceapa e complect fiarta si continutul a scazut. Separat pe un grill, tonul il coacem pe o parte si pe alta. Nu trebuie sa fie lasat foarte mult ca sa nu se usuce prea tare. Se sareaza si se pirereaza. Pe o farfurie punem ,,un pat'' de ceapa in acru-dulce di deasupra tonul de la grill. O alta lingura de ceapa in acru-dulce se pune si pe deasupra tonului. Se serveste imediat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Filet de ton pe pat de ceapa in acru-dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Marinata de peste (fitofag)

Marinata de peste (fitofag)

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul,

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Ton rosu picant

Ton rosu picant

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se

5 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 4 filete de ton proaspat taiate un pic grosolan
  • 5 cepe mari rosii,
  • 1 paharel otet balsamic
  • 1 paharel apa
  • 3-4 linguri zahar,
  • sare,
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Pangasius pane