autor:

motosca mariana

» » Fripturi

Filet mignon

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
-250g vrabioara de vitel (muschiulet), -5g sare, -5g piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de vita se condimenteza cu sare si piper. Se marcheaza pe grillul incins in prealabil la temp de 250 grade si se termina in cuptor in functie de temperatura dorita. (rare,medium rare,mediumwell,welldone). Servim cu unt condimentat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Filet mignon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Filet mignon cu garnitura de sote de ciuperci

Filet mignon cu garnitura de sote de ciuperci

Ceapa se curata, spala si se taie julien. Se pune la calit in unt. Carnea de vita se transeaza, se

11 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
PUI PE SARE LA CUPTOR

PUI PE SARE LA CUPTOR

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat

14 voturi    15 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -250g vrabioara de vitel (muschiulet)
  • -5g sare
  • -5g piper

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra