autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Salate

filete de salmao marinat

Autor: nicolae bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
500gsare 300g zahar 2 linguri de supa caril 5 bete de scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele se acopera filetele de peste se pune la frigider 48ore se scoate se spala cu apa rece se usuca si se bareaza cu uleiul de masline se poate adauga mararul taiat marunt sau mustar se serveste taiat felii acompaniat cu paine prajita si lamaie......reteta traditionala portugheza...
Daca ti-a placut reteta noastra "filete de salmao marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
salata bulgareasca1

salata bulgareasca1

Se fierb ouale, se taie ardei cubulete, se taie 1 rosie, castravetii, salata si ceapa julien si se

85 voturi    9 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de sfecla rosie si branza

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500gsare 300g zahar 2 linguri de supa caril 5 bete de scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata combinata a la Tradaro