autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Ingrediente
5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime, 1 morcov mic, 1 ceapa, jumatate ardei galben, 2 rosii, 1 catel usturoi, 5-6 linguri pasta de rosii de casa, 5 linguri vin rosu, 2 linguri ulei, sare, piper, patrunjel uscat, busuioc uscat, 1 mana paste, 1 lingura unt, 3 felii branza topita

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.
Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt.
Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici.
Ardeiul il taiem bucatele cat mai mici.
Rosiile le curatam de coaja si le facem si pe acestea cubulete .
Usturoiul il curatam si il pisam.
Toate aceste legume le punem intr-un bol.
Peste ele mai adaugam:pasta de rosii,vinul si putina sare.
Punem si cateva linguri de apa si amestecam bine.
Luam un vas yena si il ungem cu cele doua linguri de ulei.
Fileurile le condimentam pe ambele parti cu sare si piper,apoi le asezam in vas.
Deasupra turnam acel amestec cu legume.
Presaram putin patrunjel si busuioc uscat.
Acoperim vasul cu capacul (sau cu staniol) si il bagati in cuptor.
Aprindeti cuptorul si lasati muschiul acolo cam 60 de minute.
Mai spre final,cand carnea este facuta bine,fierbem pastele.
Punem intr-o cratita apa cu un praf de sare si untul la fiert.
Cand da in clocot,dam drumul la paste si le fierbem maxim 10 minute.
Apoi le scurgem bine de apa.
Scotem vasul din cuptor,punem pe margini pastele si le impingem putin cu o lingura ,pentru a intra sos in ele.
Deasupra pastelor rupem bucatele de branza topita.
Mai dam vasul in cuptor 10-15 minute.
Cand este gata scoatem si servim.
Iese ceva de te lingi pe degete!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob

Drob

Se macina carnea, se amesteca direct cu oua, condimente, siverdeturile tocate marunt.Se intinde prapurul

3 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe cu piersici

Pulpe cu piersici

Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat

3 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii de casa
  • 5 linguri vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • busuioc uscat
  • 1 mana paste
  • 1 lingura unt
  • 3 felii branza topita

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Paste cu pui și ciuperci