autor:

EquiFit

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween

Autor: EquiFit (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: EquiFit (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2018

Ingrediente
Pentru 6 portii:, Hamburger, 600 gr carne extra slaba macinata ( eu am folosit de vita), 1 legatura ceapa verde taiata fin, 2 cateii ustori taiati foarte fin, 200 gr supa de oase (sau alt fel), Coriandru in pulbere, sare, piper, , Suc de rosii (puteti folosi suc de rosii pentru pizza), , Pentru fasii:, 4 linguri faina integrala,, 1 lingura ulei masline, 2 linguri apa (sau cat cuprinde pentru a avea o consistenta elastica), Sare, drojdie uscata ( 3 gr), , Pentru decorare, Branza tofu, Masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min.

Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii)



Ardeii spalati se taie pe lungime si se curata de samburi.

Se unge o tava cu putin ulei si incepem sa umplem ardeii cu carnea macinata.

Adaugam o lingura de suc de rosii peste fiecare.



Pregatim fasiile amestecand ingredientele pana a obtine o pasta moale si elastica pe care o intindem cu sucitorul ( puteti folosi putin ulei pe suprafata de lucrat). Fasiile trebuie sa fie taiate de approx 30 mm . Este important ca si pasta sa fie intinsa subtire.

Infasuram extremitatile fiecarui ardei, lasand spatiu pentru ochi.



Branza se va taia in feliute subtiri si cu ajutorul unui dop de sticla decupam 12 bucati.

Eu am folosit tofu deoarece nu se topeste (sau schimba culoare semnificativ la cuptor. Se poate folosi cascaval sau mozzarella, doar dupa ce ardeii sunt scursi de la cuptor.



Taiem 12 bucati mici de masline astfel se pot orna ardeii.



Se dau la cuptorul in incins la 185 grade C, pentru 25 min.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fit Hamburger de Halloween" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci

Se prajeste pieptul de puidupa ce in prealabil a fost dat cu vegeta si piper. In grasimea lasata

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos

Ardei umpluti si sos

Curat, spal ardeii, las la scurs. Ceapa tocata marunt o calesc, adaug morcovul dat pe robot,  apoi

212 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 portii:
  • Hamburger
  • 600 gr carne extra slaba macinata ( eu am folosit de vita)
  • 1 legatura ceapa verde taiata fin
  • 2 cateii ustori taiati foarte fin
  • 200 gr supa de oase (sau alt fel)
  • Coriandru in pulbere
  • sare
  • piper
  • Suc de rosii (puteti folosi suc de rosii pentru pizza)
  • Pentru fasii:
  • 4 linguri faina integrala,
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri apa (sau cat cuprinde pentru a avea o consistenta elastica)
  • Sare
  • drojdie uscata ( 3 gr)
  • Pentru decorare
  • Branza tofu
  • Masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de EquiFit
Supa crema de ciuperci si dovleac, servita in dovleac copt si pesto

Supa crema de ciuperci si dovleac, servita in dovleac copt si pesto

Mai intai se spala bine si se usuca  dovleceii, dupa care tāiem un capac si îi curatam

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Tort de toamna pentru siluete fine

Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele

1 vot    2 comentarii
55 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mamaliguta cu ficatei de pasare