autor:

Alice85

» » , Aperitive, Fripturi

flamenquines

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
Pt doua persoane avem nevoie de:6 file de muschi de porc ,doua oua,50 de grame de bacon, 50 de grame de sunca,un ardei rosu copt,2 catei de usturoi, fire de patrunjel, putin vin alb( 25 ml), ulei pentru prajit, 1 ou crud sare, si pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Cu ciocaneluL batem bine muschiuleti pana devin subtirei.Tocam marunt usturoiul ,punem deasupra patrunjelul tocat,sare , piper , vinul si bagam la frigider cam 15 min.intre timp fierbem ouale ,le decojim si le tocam murunt,sunca ,baconul si ardeiul le taiem fasii.Scoatem muschiuleti din frigider, si punem deasupra sunca,baconul,ardeiul si oul,si rulam bine pentru a nu se deschide . Apoi batem oul si trecem prin el si prin pesmet flamenquinii si prajim in ulei uncins la focul mare dat pe mic.Scurgem pe un servet si acompaniem cu o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "flamenquines" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cu ceapa(prajita putin si racita)si franzela

16 voturi    11 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Trebuie probata...e o ispita reteta ta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    O bunatate...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    si mie imi plac!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Hmmmm...ce bine arata ! Si sunt sigura ca este si delicios ! Seamana cu ruladele mele din piept de curcan...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      foarte frumoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Arata bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Cred ca sunt foarte gustoase.Produsul final arata bine.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Mie personal mi-a placut prezentarea,dar poate nu vad eu bine.....eu nu am vazut parizer ci sunca....

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      inainte de a comenta la retetele altora( ex.,,vai si amar ") ar fi bine sa-ti verifici ortografia...ai foarte multe greseli: ,,parizetul", ,,ciocanelu"....... asa ca tie ti se potriveste VAI SI AMAR

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      Eu n-as pune parizer. Sa stric muschiultul cu parizer? Poate un carnat, sau numai legume, un morcov fiert spre exemplu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • Pt doua persoane avem nevoie de:6 file de muschi de porc ,doua oua,50 de grame de bacon
  • 50 de grame de sunca,un ardei rosu copt,2 catei de usturoi, fire de patrunjel
  • putin vin alb( 25 ml)
  • ulei pentru prajit
  • 1 ou crud sare, si pesmet.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Trebuie probata...e o ispita reteta ta!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare de pui pane si cartofi la cuptor