Ingrediente
fleica de porc 1 ,5 kg, condimente (sare,piper, boia de ardei )
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Toate bune si frumoase dar, de dimineata, in Real, cind m-a apucat cititul pe eticheta micilor si am vazut ca la loc de cinste sta glutamatul (eu, sincer, nu stiam ca in mici se pune sau, mai bine, nu stiam ca sint varianta moderna) mi-a pierit instantaneu pofta de mici asa ca, am schimbat meniul : fleica arata foarte bine, era proaspata asa ca, daca e bal, bal sa fie si am zis ca mai bine mincam fleica la gratar, cu piure de cartofi si salata de varza!
Am condimentat serios fleica si am lasat-o in asteptare cam o ora, timp in care s-a incins gratarul!
Cum fara un pic de slanina fripta nu mergea, am scos din congelator slanina si am pregatit-o pentru gratar!
Cu pireu de cartofi si salata de varza, a fost nemaipomenit!
S-a facut totul repede, gustos si am fost si multumita ca am mincat ceva bun ( nu neaparat sanatos ) dar nu plin de E-uri , mi-am facut si pofta cu gratarul de 1 Mai asa ca, una peste alta, a iesit totul bine (chiar foarte bine tinind cont ca dupa ce am terminat de mincat a venit ploaia).
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 mai 2011
Buna, buna yumi,yumi.
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 02 mai 2011
Mi-e o poftă!
Marian (Chef de cuisine) , 02 mai 2011
arata bine... fleica dumneavoastra mai e cunoscuta sub numele de "cap de piept de porc"