Am preparat aceste „flori” anul trecut, de Crăciun. Voiam să pun un aperitiv diferit pe masă. Floricelel de mozzarella au avut mare succes și cred că le voi prepara și anul acesta :)
Se spală roșiile, se șterg și se taie căpăcelele. Se scoate miezul. Se lasă la scurs bilele de mozzarella și se șterg cu prosoape de hârtie. Apoi se așează în roșiile cherry. Fiecare felie de prosciutto se taie în două pe lungime. Roșiile umplute se înconjoară cu câte o jumătate de felie de prosciutto. Se adaugă câte o frunză de busuioc și se piperează.
Se așează pe hârtie de copt și se coc la cuptor pentru 8-10 minute, până se topește mozzarella.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii