autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Foaie de placinta

Autor: gina cernea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gina cernea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1/2 cana ulei, o cana apa, drojdie cat o nuca, un varf de cutit sare, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Drojdia e dizolva in apa, se adauga sare, ulei, toate acestea se omogenizeaza cu faina.
Dupa ce s-a framantat, se lasa 10-15 minute.

Se intind doua foi si se umplu cu mere, dovleac, branza....
Daca ti-a placut reteta noastra "Foaie de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Portofele cu branza dulce

Portofele cu branza dulce

Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat)

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Flute cu branza sarata si masline - painicele umplute

Flute cu branza sarata si masline - painicele umplute

In oala mixerului se amesteca cu lingura ptr framantare, faina cu apa 2 minute se acopera si se lasa

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cana ulei
  • o cana apa
  • drojdie cat o nuca
  • un varf de cutit sare
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Langosi cu branza