autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Foaie de placinta

Autor: gina cernea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gina cernea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1/2 cana ulei, o cana apa, drojdie cat o nuca, un varf de cutit sare, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Drojdia e dizolva in apa, se adauga sare, ulei, toate acestea se omogenizeaza cu faina.
Dupa ce s-a framantat, se lasa 10-15 minute.

Se intind doua foi si se umplu cu mere, dovleac, branza....
Daca ti-a placut reteta noastra "Foaie de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

50 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac Radauti

Cozonac Radauti

De cu seara punem in ouale batute o lingurita de sare si se da la rece.Tot seara punem in lapte 1

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cana ulei
  • o cana apa
  • drojdie cat o nuca
  • un varf de cutit sare
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine din faina neagra&secara