Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul de apa dupa omogenizare,uleiul si zaharul amestecam pana se topeste bine zaharul,adaugam lichidele peste faina si formam o coca buna de intins pe cre o vom lasa la dospit pana ce-si dubleaza volumul;
Odata dospita coca,o vom imparetii in 2 partii,pe care le vom intinde cu facaletul in foi subtiri;
Asezam o foaie in tava unsa deasupra asezam cubulete de branza ,si felii de speck;
Acoperim cu cea dea doua foaie ,sigilam bine,ungem cu ulei de masline si presaram cu sare fina de bucatarie;
Introducem in cuptorul cald 220° cam 18 minute pana la colorarea uniforma a acesteia;
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii