Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul de apa dupa omogenizare,uleiul si zaharul amestecam pana se topeste bine zaharul,adaugam lichidele peste faina si formam o coca buna de intins pe cre o vom lasa la dospit pana ce-si dubleaza volumul;
Odata dospita coca,o vom imparetii in 2 partii,pe care le vom intinde cu facaletul in foi subtiri;
Asezam o foaie in tava unsa deasupra asezam cubulete de branza ,si felii de speck;
Acoperim cu cea dea doua foaie ,sigilam bine,ungem cu ulei de masline si presaram cu sare fina de bucatarie;
Introducem in cuptorul cald 220° cam 18 minute pana la colorarea uniforma a acesteia;
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii