Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul de apa dupa omogenizare,uleiul si zaharul amestecam pana se topeste bine zaharul,adaugam lichidele peste faina si formam o coca buna de intins pe cre o vom lasa la dospit pana ce-si dubleaza volumul;
Odata dospita coca,o vom imparetii in 2 partii,pe care le vom intinde cu facaletul in foi subtiri;
Asezam o foaie in tava unsa deasupra asezam cubulete de branza ,si felii de speck;
Acoperim cu cea dea doua foaie ,sigilam bine,ungem cu ulei de masline si presaram cu sare fina de bucatarie;
Introducem in cuptorul cald 220° cam 18 minute pana la colorarea uniforma a acesteia;
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii