Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea.
Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic.
Compozitia rezultata se torna peste faina amestecata cu malai si se framanta bine aluatul. Aluatul rezultat se unge cu ulei de masline ca sa nu prinda crusta si se lasa circa 2 ore la dospit.
Se unge tava de copt cu ulei de masline si se presara putin malai.
Se aseaza focaccia in tava de copt, apoi se orneaza cu rosii uscate, buchetele de rozmarin si se mai stropeste cu putin ulei de masline.
Se da la cuptor la foc mediu pana devine brun aurie.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii