Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea.
Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic.
Compozitia rezultata se torna peste faina amestecata cu malai si se framanta bine aluatul. Aluatul rezultat se unge cu ulei de masline ca sa nu prinda crusta si se lasa circa 2 ore la dospit.
Se unge tava de copt cu ulei de masline si se presara putin malai.
Se aseaza focaccia in tava de copt, apoi se orneaza cu rosii uscate, buchetele de rozmarin si se mai stropeste cu putin ulei de masline.
Se da la cuptor la foc mediu pana devine brun aurie.
Pofta buna !
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii