Focaccia cu prosciutto

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Focaccia cu prosciutto

Ingrediente

  • 500g faina alba
  • 250ml apa
  • 25g drojdie
  • 150g prosciutto sau bacon afumat
  • 50g untura sau unt
  • 8 g sare
  • 1\\2 lingurita zahar
  • 1 ou batut pt uns

Mod de preparare

Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina ,sarea,untul sau untura topite,apa cu drojdia(maia),zaharul;

Punem coca la crescut cam 50-60 minute;

Dupa ce a crescut intindem foile le asezam in tavi unse -eu am folosit 2 tavi rotunde 26cm-;ungem cu ou batut mai lasam la crescut cam 30 minute si introducem in cuptorul cald timp de 20 -25 depinde de cuptor la o tempereatura de 210°C;

poate fi un aperitiv foarte gustos sau o gustare deosebita pt noi toti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise