intr-un bol amestecam faina cu sarea,separat amestecam zaharul,drojdia si putina din apa masurata;
adaugam restul de apa ,uleiul si amestecam totul cu faina ;
Compozitia este destul de lichida,o distribuim in 2 tavi rotunde ,o intindem uniform cu mainile umede,si lasam tavile 30 minute la dospit;
cand a crecut,turnam deasupra putin ulei ,rosmarin tocat si cu degetele facem gaurele uniforme pe toate suprafata ,presaram putina sarae grunjoasa si introducem la cuptor 15 minute la temperatura maxima!
Se serveste calda dar este ft buna si rece sau umpluta cu salam,prosciutto etc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii