autor:

vera

» » Paste si pizza

Focaccia cu rosmarin

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
350g faina alba, 300ml apa calduta, 25g drojdie proaspata, 50ml ulei, 1 lingurita sare, rosmarin macinat, 1 lingurita zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

intr-un bol amestecam faina cu sarea,separat amestecam zaharul,drojdia si putina din apa masurata;
adaugam restul de apa ,uleiul si amestecam totul cu faina ;
Compozitia este destul de lichida,o distribuim in 2 tavi rotunde ,o intindem uniform cu mainile umede,si lasam tavile 30 minute la dospit;
cand a crecut,turnam deasupra putin ulei ,rosmarin tocat si cu degetele facem gaurele uniforme pe toate suprafata ,presaram putina sarae grunjoasa si introducem la cuptor 15 minute la temperatura maxima!
Se serveste calda dar este ft buna si rece sau umpluta cu salam,prosciutto etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rosmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
PIZZA

PIZZA

Se amesteca laptele caldut cu drojdia,faina,zaharul si putina sare. Se framanta bine adaugand treptat

46 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
TORTELLINI CU CARNE SI SOS DE ROSII

TORTELLINI CU CARNE SI SOS DE ROSII

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei

25 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    clara marinescu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    buna

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Traiasca painica !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Buna painica ta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 350g faina alba
  • 300ml apa calduta
  • 25g drojdie proaspata
  • 50ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • rosmarin macinat
  • 1 lingurita zahar

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

clara marinescu (Chef de cuisine)

buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastele lui Alex