Merele curatate de coaja,taiate cubulete,le calesc impreuna cu zaharul iar cand s-au inmuiat,adaug stafidele pe care le-am tinut in apa calduta apoi le-am clatit cu apa rece,inchid focul,adaug scortisoara si omogenizez compozitia;pe fiecare patrat de foetaj,pun cate 1lingurita de mere,ung cu ou batut marginile apoi formez un triunghi,deasupra fac o taietura cu cutitul,ung triunghiul cu ou,cine doreste poate presara diferite seminte apoi le pun in tava pe hartie de copt la foc mare pentru 3-4min;se servesc si calde si reci
Sfat:cine nu gaseste pachet de foetaj cum se vede in poza,se poate folosi si foetajul sul,taiat in patrate de 10/10

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii