autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Foi cu amoniac

Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate la un loc se fac foi care se coc pe dosul tavii.Se umplu cu crema de lamaie sau mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu amoniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose de Post cu Fructe

Briose de Post cu Fructe

Incalzim cuptorul. Pregatim un tava pentru briose in care punem hartiute. Punem o lingura de

4 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Se pun 8 linguri de zahar in cratita sa se caramelizeze si se unge peretele vasului. Separat se

7 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu finetti si zmeura