autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Foi cu amoniac

Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate la un loc se fac foi care se coc pe dosul tavii.Se umplu cu crema de lamaie sau mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu amoniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu gutui

Placinta cu gutui

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un vas, se framanta bine aluatul, eventual se pune putin

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu crema si banane

Clatite cu crema si banane

Pt clatite se bat ouale cu laptele si faina adaugata putin cate putin ,sa nu faca cocoloase.Cand

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Indiene cu frisca