autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Foi cu amoniac

Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate la un loc se fac foi care se coc pe dosul tavii.Se umplu cu crema de lamaie sau mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu amoniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 9linguri ulei 9linguri lapte 9linguri zahar 80 g margarina rama maestro 1ou 1 lingura amoniac dizolvat in otet faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu dovleac