Se amestecă toate ingredientele şi se frământă un aluat din care se fac 4 foi care se coc pe dosul tăvii. Aceste foi se pot umple cu orice cremă(dulceaţă, de post). Se lasă ceva timp să se înmoaie apoi se taie.
Merg bine cu o cremă de griş în care se pune margarină frecată cu zahăr şi cu esenţă de vanilie.
Aveţi în poze ambele variante; dacă vreţi 2 prăjituri, dublaţi cantităţile şi faceţi 8 foi.
Puteţi pune şi mirodenii" coajă rasă de lămâie sau portocală etc.
Dacă nu le faceţi de post, înlocuiţi bulionul cu lapte şi adăugaţi 1 ou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii