FOI:
10 albusuri se bat spuma tare, apoi se pune 450gr zahar. Se adauga 400gr nuca prajita si taiata si se amesteca cu lingura de lemn.
Se fac trei foi, pe dosul tavii (se unge tava cu untura si se presara faina).
CREMA:
Galbenusurile se amesteca cu 250gr. Zahar, 4 linguri cacao sau ciocolata, se pune pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu 300 gr unt sau margarina pana se face o spuma.
Se umple foile si pe deasupra se pune ciocolata facuta glazura.
OBS: La foi impartim ingredientele pentru fiecare foaie in parte .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii