Ingrediente
Pentru foi:, •10 albusuri, •450 gr.zahar, •400gr nuca prajita si macinata.Pentru crema:, •10 galbenusuri , •250gr zahar, •4 linguri cacao, •300 gr unt., 1 ciocolata pentru glazura
Dificultate: Medie | Timp: 3h
6 voturi
Mod de preparare
10 albusuri se bat spuma tare, apoi se pune 450gr zahar. Se adauga 400gr nuca prajita si taiata si se amesteca cu lingura de lemn.
Se fac trei foi, pe dosul tavii (se unge tava cu untura si se presara faina).
CREMA:
Galbenusurile se amesteca cu 250gr. Zahar, 4 linguri cacao sau ciocolata, se pune pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu 300 gr unt sau margarina pana se face o spuma.
Se umple foile si pe deasupra se pune ciocolata facuta glazura.
OBS: La foi impartim ingredientele pentru fiecare foaie in parte .