Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie.
Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand nucile si untul taiat cubulete, amestecand dupa fiecare, pana se omogenizeaza.
La sfarsit se adauga treptat ouale batute cu zaharul si se amesteca pana se ingroasa compozitia, apoi se ia de pe foc si se adauga esenta. Foile se umplu cat este calda inca.
Se lasa pana a doua zi cu o greutate pe ea. Eu am pus este prajitura un fund de lemn si o oala de 10 litri plina cu apa (trebuie sa se preseze foarte bine). Peste foile de napolitana se pune strat subtire din compozitie.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii