Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie.
Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand nucile si untul taiat cubulete, amestecand dupa fiecare, pana se omogenizeaza.
La sfarsit se adauga treptat ouale batute cu zaharul si se amesteca pana se ingroasa compozitia, apoi se ia de pe foc si se adauga esenta. Foile se umplu cat este calda inca.
Se lasa pana a doua zi cu o greutate pe ea. Eu am pus este prajitura un fund de lemn si o oala de 10 litri plina cu apa (trebuie sa se preseze foarte bine). Peste foile de napolitana se pune strat subtire din compozitie.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii