autor:

Fara foto

» » Prajituri

Foi pentru placinta

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
Aluatul 1:, 150 gr unt, 150 gr faina, , Aluatul 2:, 150 gr faina, 1 lingura otet alimentar, 1 lingura smantina

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se framinta separat cele doua aluaturi, se intind separat, apoi aluatul 2 se pune peste aluatul 1, se impatureste de 3 ori si se da la rece 20-30 minute.
Se imparte coca in doua si se intind cele doua foi de placinta. Umplutura ramine la latitudinea dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi pentru placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Delicias de cãpsuni

Delicias de cãpsuni

1) Unge o formã rectangularã cu unt si tapeteazã cu hârtie de copt, unge din nou cu unt. Aprinde

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Beghrir - clatite marocane

Beghrir - clatite marocane

Cana folosita pentru ingrediente are 240 ml. Se pune apa cu drojdia in blender si se amesteca la

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • Aluatul 1:
  • 150 gr unt
  • 150 gr faina
  • Aluatul 2:
  • 150 gr faina
  • 1 lingura otet alimentar
  • 1 lingura smantina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Paleuri cu ciocolata Paleuri cu ciocolata

Se mixează spumă untul cu zahărul. Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mascarpone si crusta de nuca Prajitura cu mascarpone si crusta de nuca

Se prepara rulada mixand albusurile cu zaharul si galbenusurile cu uleiul.Se amesteca torul si adaugam faina.Se coace blataul in forma

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mure