autor:

Fara foto

» » Prajituri

Foi pentru placinta

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
Aluatul 1:, 150 gr unt, 150 gr faina, , Aluatul 2:, 150 gr faina, 1 lingura otet alimentar, 1 lingura smantina

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se framinta separat cele doua aluaturi, se intind separat, apoi aluatul 2 se pune peste aluatul 1, se impatureste de 3 ori si se da la rece 20-30 minute.
Se imparte coca in doua si se intind cele doua foi de placinta. Umplutura ramine la latitudinea dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi pentru placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu piersici si crema de vanilie

Prajitura cu piersici si crema de vanilie

Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi

9 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu foaie sfaramata

Prajitura cu foaie sfaramata

Se amesteca bine untura cu margarina si 200 g zahar pina devine ca o spuma. Adaugam faina, cele

9 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • Aluatul 1:
  • 150 gr unt
  • 150 gr faina
  • Aluatul 2:
  • 150 gr faina
  • 1 lingura otet alimentar
  • 1 lingura smantina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu cirese