autor:

Fara foto

» » Prajituri

Foi pentru placinta

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
Aluatul 1:, 150 gr unt, 150 gr faina, , Aluatul 2:, 150 gr faina, 1 lingura otet alimentar, 1 lingura smantina

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se framinta separat cele doua aluaturi, se intind separat, apoi aluatul 2 se pune peste aluatul 1, se impatureste de 3 ori si se da la rece 20-30 minute.
Se imparte coca in doua si se intind cele doua foi de placinta. Umplutura ramine la latitudinea dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi pentru placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu banane

Rulada cu banane

Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Pasul 1: Pregatim o tava pentru cuptor cu dimensiunile de 30x25 cm, in care aranjam hartie de

2 voturi    0 comentarii
35 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • Aluatul 1:
  • 150 gr unt
  • 150 gr faina
  • Aluatul 2:
  • 150 gr faina
  • 1 lingura otet alimentar
  • 1 lingura smantina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuia sa le si umpli cu ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec marmorat