autor:

katy

» » Aluaturi si Foietaje

FOIETAJ

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
500g margarina, 500g faina(pt aluat), 200g faina(pt turat), 300ml apa, 15g sare

Dificultate: Ridicata Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina,apa si sare se framanta un aluat care se cresteaza si se lasa in repaus 15 min. Intre timp se pregateste margarina sub forma de paralelipiped tapetat cu faina. Aluatul se intinde sub forma de stea, margarina se pune in mijloc si se impacheteaza in patru. Se tureaza de 3-4 ori cu pauze de 15 minute, apoi se lasa la odihna inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOIETAJ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulouri de pizza din aluat de foietaj

Rulouri de pizza din aluat de foietaj

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem

16 voturi    13 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti in aluat de foietaj

Crenvurşti in aluat de foietaj

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete. Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime. Crenvurştii

12 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g margarina
  • 500g faina(pt aluat)
  • 200g faina(pt turat)
  • 300ml apa
  • 15g sare

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza de vaci