Din faina,apa si sare se framanta un aluat care se cresteaza si se lasa in repaus 15 min. Intre timp se pregateste margarina sub forma de paralelipiped tapetat cu faina. Aluatul se intinde sub forma de stea, margarina se pune in mijloc si se impacheteaza in patru. Se tureaza de 3-4 ori cu pauze de 15 minute, apoi se lasa la odihna inca 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii