autor:

katy

» » Aluaturi si Foietaje

FOIETAJ

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
500g margarina, 500g faina(pt aluat), 200g faina(pt turat), 300ml apa, 15g sare

Dificultate: Ridicata Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina,apa si sare se framanta un aluat care se cresteaza si se lasa in repaus 15 min. Intre timp se pregateste margarina sub forma de paralelipiped tapetat cu faina. Aluatul se intinde sub forma de stea, margarina se pune in mijloc si se impacheteaza in patru. Se tureaza de 3-4 ori cu pauze de 15 minute, apoi se lasa la odihna inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOIETAJ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pere in Aluat de Foietaj

Pere in Aluat de Foietaj

Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul,

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si

16 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g margarina
  • 500g faina(pt aluat)
  • 200g faina(pt turat)
  • 300ml apa
  • 15g sare

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tartã de cirese (Tarte de Cerejas)