autor:

Vacariu_Fabiana

» » Aluaturi si Foietaje

Foietaj cu branza

Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 februarie 2014

Ingrediente
1 pachet foietaj, 500 gr branza mixta grasa (eu am avut de casa), 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, intindem foaia cu un sucitor incat sa nu fie nici prea subtire, nici prea groasa, apoi o portionam ( patratele, dreptunghiuri). Branza o amestecam cu 2 oua.

Mai intindem putin fiecare bucata de foietaj inainte de a adauga branza.



Dupa ce le terminam de " asamblat", le ungem cu ou si le dam la cuptor 20-25 minute. Se pot umple si cu gem, dulceata sau ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si

16 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria_Cotoiu

    Maria_Cotoiu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2014

    Da e foarte gustoasa eu fac o data pe saptamina

  • Maria_Cotoiu

    Maria_Cotoiu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2014

    Foarte bune si aluaturile facute de mine in casa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr branza mixta grasa (eu am avut de casa)
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Vacariu_Fabiana
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Panda

Prajitura Panda

Se bat spuma albusurile de la oua, impreuna cu sarea pana se intaresc putin, treptat se adauga zaharul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Maria_Cotoiu (Chef de cuisine)

Da e foarte gustoasa eu fac o data pe saptamina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
tarta de zmeura